19 Ekim 2014 Pazar

Clickbank Satış Ortaklığı Platformu ile İnternetten Para Kazanma


Clikcbank satış ortaklığı platformu 10 yılı aşkın süredir internetten para kazanmak isteyen milyonlarca insana para kazandırmaktadır. Bu satış ortaklığı platformunda 70 binin üzerinde satış ortağı olabileceğiniz dijital ürünler bulunmaktadır. Clickbank satış ortaklığı platformu üzerinden ortalama olarak her üç saniyede bir satış yapılmakta ve bu platform iki yüz üzeri ülkede de hizmet vermektedir.
Clickbank satış ortaklığı platformunda bulunan ürünlere %50 ile %75 arasında komisyon verilmektedir. Ürün sahipleri satmak istedikleri ürünlerini bu platforma ekler ve satış ortakları tarafından satılması durumunda satış ortağına ödeyecekleri komisyon tutarını belirtirler. Satış ortakları da satmak istediği ürünün satış ortağı olarak kendilerine verilen özel link ile satması durumunda ürün başına komisyon kazanır. Sistem bu şekilde devam etmektedir. Bu sistem internetten para kazanma yöntemleri arasında en çok para kazandıran sistemdir. Clickbank satış ortaklığı platformunda bulunan ürünlere çok yüksek komisyonlar verilmektedir. Bunun sebebi bu platformdaki ürünlerin çoğunun dijital ürün olmasıdır. Ürünler dijital ürün olduğundan dolayı herhangi bir kargo masrafı, depolama masrafı bulunmamaktadır. Bundan dolayı da ürün sahipleri satış ortaklarına çok yüksek komisyon ödemesi yapmaktadır.
Clickbank satış ortaklığı ağında bulunan ürünlere hiç bir ücret ödemeden ortak olabilir ve hiç bir gideriniz olmadan para kazanabilirsiniz. Örnek verecek olursak bu platformda bulunan ürünlerden birini seçtiniz ve satmanız durumunda %50 komisyon kazanacaksınız. Satmak istediğiniz ürünün 70$ olduğunu düşünürsek kazanacağınız tutar 35$ olacaktır. Bu platformda popüler ürünlerin satış ortağı olduğunuzda günlük olarak 10-15 adet arası ürün satabilirsiniz.
Clickbank satış ortaklığı platformunda bulunan ürünlerden doğru seçim yapıp doğru pazarlama tekniklerini uygularsanız çok ciddi paralar kazanabilirsiniz. Clickbank ürünlerini satabilmeniz için kendinize ait bir web sitenizin olması yada bu işte profesyonel olmanıza gerek yoktur. Sıradan bir internet kullanıcısı bile doğru bir kaynakla bu sektöre adım atarsa rahat bir şekilde para kazanabilecektir.
Şimdiden sizlere bol kazançlar diliyoruz. 
HEMEN www.clickbank.com a tıklayıp sizde kazanmaya başlayabilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder